Over Dance Miles

Welkom op de site van Dansschool Dance Miles, A journey that makes you smile. Mijn naam is Toelsi Ramautar, oprichter van Dance Miles en dansleraar. Dance Miles staat voor dans kilometers maken, in ons geval letterlijk en figuurlijk want ik en mijn dans collega’s dansen graag en geven lessen in binnen- en buitenland. Hoe meer “miles” je maakt, des te beter wordt je dans.

Dansachtergrond

Na heel wat dansstijlen te hebben mogen ervaren zoals de koppeldansstijlen Salsa, Merengue, Bachata, Zouk en Argentijnse Tango en solodansstijlen zoals Hip Hop, breakdance, moderne dans, Bubbling battle, Capoeira en Surinaamse cultuur dans, heb ik besloten om mijn hart en liefde te volgen in de Argentijnse Tango.  Ook mijn danspartners hebben verschillende dansachtergronden. Hierdoor kunnen wij veel van elkaar leren en groeien wij als dansers en als dansleraren.

Doel

Ons doel is om onze leden zo goed mogelijk te begeleiden in hun dansavontuur met een goede techniek als fundament. Dit fundament kun je op den duur gebruiken om zelf variaties te creëren en daarmee jouw eigen dansstijl verder te ontwikkelen. Wij geloven dat je echt een goede danser bent als je vrijwel onafhankelijk bent als danser. Dan nemen mensen meer risico’s en gaan ze meer experimenteren. Zo word je creatiever in jouw dans en ga je bloeien door jouw zelfvertrouwen. We houden onze lessen zo eenvoudig mogelijk en wij begeleiden iedereen op hun eigen tempo. Iedereen is verschillend en heeft zijn eigen krachtige en nog verder te ontwikkelen punten. Die punten observeren wij en vervolgens maken we een dansplan voor degene die daar behoefte aan hebben.

Lijkt het je leuk om jezelf te ontdekken in je dans en wil je meer je creativiteit verwerken in je dans met een goed fundament? Neem contact met ons op voor een gratis proefles. T: +31 (6) 4088 2463 @: info@dancemiles.nl